PVC

agencija

PRVA VOJVOĐANSKA CYBER AGENCIJA je osnovana 2006. Godine i aktivno deluje na polju svetlosnog i video dizajna, pružanja stručne, kvalitetne i visoke standardne tehničke usluge za kulturne, društvene i ostale dogadjaje. Trenutno učestvuje u kreiranju i realizaciji pozorišnih predstava i festivala, kompanijskih dogadjaja, sajmova, modnih revija i mnogih drugih dogadjaja. Zbog stalnog ulaganja, PRVA VOJVOĐANSKA CYBER AGENCIJA , je u mogućnosti da ponudi svojim klijentima visok standard profesionalne opreme koja je trenutno dostupna na medjunarodnom tržištu i pokriva svetlo, zvuk i video.
PRVU VOJVOĐANSKU CYBER AGENCIJU najbolje opisuje činjenica da smo učestvovali u orgaizaciji i izvršnoj produkciji više od 100 događaja svake godine u ovom području.
Iskustvo proisteklo iz izvođenja stotine projekata od najsloženijih multimedijalnih ekstravagancija do jednostavne power point prezentacije, daje našem osoblju poverenje i stručnost potrebno za uzorne performanse. Nastojimo dugoročno i strateški uspostaviti odnos sa našim klijentima kako bi se postigao najprikladniji i kreativan pristup njihovim individualnim, često jedinstvenim potrebama.
Pružamo kompletne tehničke usluge za svaki događaj.
Zbog činjenice da je naša agencija mala i kompaktna i poseduje svu opremu, u mogućnosti je ponuditi vam visoko konkurentne cene.
Ni za jedan dogadjaj nećemo reći da je suviše velik ili suviše mali.Karakterišu nas godine iskustva i dugogodišnja saradnja sa nizom kompanija.
Ako ste u potrazi za izvorom za tehničku podršku vaše kompanije, korporativnih sastanaka, sportski događaja, sajmova, pozorišnih predstava i festivala, zovite nas!
PRVA VOJVOĐANSKA CYBER AGENCIJA je naporno radila na sebi da se odvoji od ostalih ‘ pružača ‘ usluga. To je jedan od razloga zašto smo u svim porama.
Mi želimo da izaberete PRVU VOJVOĐANSKU CYBER AGENCIJU .
Bez sumnje postoje jeftine verzije većine pozorišne i event opreme. Neke mogu biti dobre, ali većina nisu. Mi posedujemo vrhunski kvalitet, dokazane proizvode od vodećih proizvođača. Takođe znamo da je budžet uvek tanak.
Tako je u PRVOJ VOJVOĐANSK-oj CYBER AGENCIJi, daćemo vam ono što vam je potrebno, po najboljoj ceni u poslovanju. Ne samo za danas, nego dugoročno. Dakle, znamo koliko vam je potrebno da smo uz vas, da imamo znanje i iskustvo da bi posao bio obavljen. Mi volimo ono što radimo, i to se vidi.
Postoje stotine uslužnih agencija koje nas okružuju, detalj koji nas deli od njih je drugačiji pristup koji imamo za svaki događaj! Ako je vaša organizacija u potrazi za prosečnim uslugama, onda možda PVCA nije najbolji izbor, ali ako ste u potrazi za dugoročnim partnerom onda ne gledajte dalje!
Nama veruju !

RASVETA
PRVA VOJVODJANSKA CYBER AGENCIJA nudi širok izbor visoko standardne i profesionalne rasvetne I video opreme, pogodne za prezentacije, pozorišne predstave, pozorišne festivale, konferencije, seminare, izložbe i ostale zahtevne događaje, gde sw zhteva profesionalna stručnost. Nudimo širok izbor vodećih svjetskih brandova koji stalno dopunjavamo. Našoj ponudi ne nedostaju nova svjetla pomoću LED tehnologije, koja, zahvaljujući maloj potrošnji energije, RGB boja i tihi rad savršeno odgovaraju za rasvetu gotovo svakom dogadjaju. Mi smo u mogućnosti pružiti rasvete događaja od malih konferencija za štampu do velikih pozorišnih festivala . Prema opsegu i količini pozorišne rasvete I dugogodišnjim iskustvom smo među vodećim kompanijama na tom području.

ZVUK
Zavisno o vašim potrebama možemo pružiti zvuk za gotovo bilo koji događaj od govornog tipa do velikih koncerata.

VIDEO
Danas korištenja video tehnologija postaje standard.
Počevši od malih prezentacija koristeći projekcijska platna za prednje i stražnje projekcije pa sve do pozorišnih predstava koje svoju scenografiju izvode u digitalnoj tehnologiji.
PRVA VOJVODJANSKA CYBER AGENCIJA ne koristi samo visoke kvalitetne projektor, koji imaju do 7.000 ANSI nego takođe nudi I projektore za one sa malo plićim džepom.